Най- посещаваните плажове в Европа през лято 2018

Въпреки, че лятото е към своя край, спомените за емоциите сполетели туристите посетили едни от най-красивите плажове в Европа остават. Ако не сте успели да посетите някоя от тези дестинации това лято, то горещо ви препоръчваме да го направите догодина!

Вижте кои са топ 3 на плажовете в Европа популярни сред любителите на красив плаж и бурен нощен живот.

  1. Ibiza- Испания

Излишно е да питаме има ли човек, който обича да пътува и не е чул за Ибиза?

Отговорът  е ясен, това е една от най-популярните дестинации сред туристите. Уникалните плажове са гостоприемни за милиони туристи всяка година. Едни от най- добрите клубове  в света са разположени по плажната ивица, а партитата са просто зашеметяващи.

Една от най-желаните дестинации там остава Platja d’en Bossa. Курорта разполага с най-голямата плажна ивица там, а клубовете Бора- Бора и Ушуая остават любимите на туристите от цял свят.

Това е място , което ако посетите няма да забравите никога и всеки път, когато си спомните за ще искате да се връщате пак и пак!

2.  Super Paradise beach – Миконос Гърция

Безспорно един от най-посещаваните плажове това лято и един от най-предпочитаните за поредна година сред туристите остава “Super Paradise Beach” на гръцкия остров Миконос.

Всяка година островът е посещаван от много известни личности, които са дошли да насладят на чудесната природа съчетана с щурите плажни партита.  Когато и да решите да го посетите, ще си изкарате страхотно!

3. Nissi Beach- Ayia Napа, Кипър

Не е учудващо, че последните години, когато се спомене за хубави плажове и нощен живот поглеждаме към Кипър.

Днес ще обърнем внимание на Nissi Beach в курорта Aiya Napa.

Той е доста популярен сред хората, които искат да се оженят на плажа. Любителите на нощния живот могат да се насладят на множество клубни прояви, а плажът става доста популярен от 2002 година, когато Радио 1 BBC излъчва на живо от там. Има организирани много пяна партита, ивенти на живо и гостувания на топ Dj от цял свят. Въпреки многото туристи и бурния живот, който кипи, обаче са много строги мерките, които се прилагат  за замърсяването на плажа и какво по-хубаво от кристално вода и чист плаж…

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *